Προϊόντα Καθαρισμών Τζακιών & Καμινάδων Μπουγιούκος στην Αττική

 
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ & ΣΟΜΠΑΣ

Η εταιρεία Μπουγιούκος Γιάννης με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής, διαθέτει όλα τα βασικά μέρη που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της καμινάδας σας είτε πρόκειται για τζακιού ή σόμπας.
  • Σωλήνες καμινάδας
  • Γωνίες
  • Καμινάδες κάλυψης (ψεύτικες καμινάδες που εφαρμόζονται πάνω στις ήδη υπάρχουσες για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα)
  • Προσαρμοστές
  • Ειδικά τεμάχια (ειδικές γωνίες που εφαρμόζουν στο σημείο επαφής της καμινάδας με τη σκεπή για τέλεια
    κάλυψη κενών ή ρωγμών)
  • Αεραγωγούς
  • Στηρίγματα σωλήνων.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι δοκιμασμένα κι εγγυημένα από εμάς για την αντοχή και τη χρηστικότητα τους.

ΤΑΠΕΡ ΤΖΑΚΙΟΥ


Το τάπερ τζακιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στη καλή του λειτουργία όσο και στον να αποτρέπει ξένα σώματα να εισβάλλουν μέσα στην εστία σας. Υπάρχουν διάφορα είδη τάπερ, εμείς σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας τζάκι.

ΚΑΠΕΛΑ

Το καπέλο του τζακιού είναι ουσιαστικά ο ‘προστάτης’ του τζακιού και της καμινάδας σας. Ο σκοπός του καπέλου είναι να κρατάει εκτός τη βροχή, το χιόνι, τον άνεμο, τα φύλλα, τα κλαδιά και τα ανεπιθύμητα μπάζα. Επίσης λειτουργεί κι ως ασπίδα του τζακιού από τα ζώα και κυρίως τα πουλιά που μπορεί να παγιδευτούν μέσα στην καμινάδα. Τέλος, λειτουργεί κι ως μαγνήτης σπινθήρων στη διάρκεια φωτιάς για να συγκρατεί τα πύρινα κομμάτια μέσα στο σωλήνα και να μην τα αφήνει να βγαίνουν στη σκεπή του σπιτιού. Υπάρχουν πολλών ειδών καπέλα και σε διάφορα σχήματα για να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζει τεχνικά το κάθε τζάκι.
 
Κλείστε τώρα το ραντεβού για τον καθαρισμό της καμινάδας σας 6985867494 και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!
 

 
42116_eb
42117_eb
42114_eb
42115_eb
42112_eb
42113_eb
[ Σελίδα 1 για 4 ]Επόμενο