Οικολογική Συνείδηση Μπουγιούκος στην Αττική

 
Ο καθαρισμός και η συντήρηση του τζακιού και της καμινάδας συμβάλλουν κατά πολύ στην διατήρηση ενός καθαρού κι ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στο σπίτι μας αλλά κι έξω από αυτό.

Η καπνιά που μαζεύεται μέσα στο τζάκι πρέπει να απομακρύνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί εμποδίζει την έξοδο του καπνού από το σπίτι μας με αποτέλεσμα να τον εισπνέουμε μέσα στο χώρο μας. Κι όπως κάθε κακοσυντηρημένη μηχανή, έτσι κι ένα βρώμικο τζάκι βγάζει ακόμα πιο επιβλαβή για το περιβάλλον στοιχεία όπως CO3 και CO.

Επίσης με τη διαδικασία του καθαρισμού, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ανάφλεξης που μπορεί να προκληθεί από την έντονη συσσώρευση καπνιάς –κρεόζοτο –μέσα στην καμινάδα καθώς αυτή είναι πολύ εύφλεκτη και καίγεται με βίαιο κι απρόβλεπτο τρόπο.

Τέλος, η διαδικασία του καθαρισμού όπως αυτή πραγματοποιείται από την εταιρεία μας είναι απόλυτα οικολογική γιατί δεν χρησιμοποιούμε ούτε χημικά, ούτε φάρμακα.
 
Κλείστε τώρα το ραντεβού για τον καθαρισμό της καμινάδας σας 6985867494 και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!